Otvorena zabavna škola fudbala ponovo će gostovati u Somboru

Od 7. do 9. avgusta u Somboru se održava seminar trenera Open fun football schools. Aktivnosti će biti realizovane u Domu učenika srednjih škola, te na Gradskom stadionu u Somboru - naveli su organizatori iz Sportskog saveza grada Sombora. Kako je navedeno u dopisu, očekuje se dolazak oko 140 instruktora iz celog regiona.

Cilj seminara je edukovanje lokalnih instruktora radi realizovanja programa Open fun football schools. Po ranije ustanovljenoj praksi, veći deo edukacije odvijaće se na terenu, a polaznici seminara će se upoznati sa popularnim trenažnim stanicama. U teoretskom delu biće više reči o komunikaciji, senzitivnim periodima razvoja dece, te motorici mladih fudbalera i fudbalerki.

Među predavačima Otvorene zabavne škole fudbala biće stručnjaci iz Beograda, Prokuplja, Vlasotinca, Majdanpeka, Uba, Užica i Sombora. Tokom seminara učesnicima će se obratiti: Snežana Rajačić, Dragan Perišić, Andreja Karpuzov, Vanja Stojanović, Ivan Stanojević, Marija Lazović, Velimir Šargić, Vera Marilović, Snežana Novaković.

(Izvor: SOinfo)


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar