Otvoren poziv za nove igrače u KMF ,,Apa-futsal

Branislav Milojičić, predsednik KMF ,,Apa-futsal'' za 025info ističe kako smatra da mladi danas, nažalost, nisu mnogo zainteresovani za mali fudbal.


- Rekao bih da, pre svega, nemaju dovoljno strpljenja da sačekaju svoju šansu. Kod nas je trenutno situacija takva da nam je prosek ekipe 30 godina. Imamo čak i igrače od 37, 38 godina. Od mladih imamo samo jednog igrača od 17 godina, 2 igrača od po 23, 24 godine, sve ostalo su igrači preko 29 godina, rekao je Milojičić.


Prema rečima predsednika KMF ,,Apa-futsal'', za mlade je veoma važno da se bave bilo kakvim sportom, a što se malog fudbala tiče, kao prednost u odnosu na veliki navodi igru u zatvorenom terenu. Milojičić poziva sve mlade da im se priključe.

- Poziv za nove igrače je stalno otvoren. Imamo odlične uslove za rad. Treninzi su tri puta nedeljno, a u naredne dve godine očekujemo i formiranje Omladinske lige. Svi su dobrodošli i svako će dobiti svoju šansu, rekao je Branislav Milojičić.
 

Podsećamo, u  utakmici prvog kola Futsal lige Vojvodine, domaći Apa-futsal je uspeo da pobedi favorizovanu ekipu KMF “Mićko trend” iz Beočina, rezultatom 5:3.
Apatinci sledećeg vikenda gostuju u Srbobranu istoimenoj ekipi, koja je u prvom kolu savladala prošlogodišnjeg člana Prve futsal lige “Leteći Holanđanin” iz Vrbasa.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar