Otvaranje Sportskih igara mladih na Spensu
Lokacija: Srbija i svet
14.05.2019.

U Velikoj dvorani JP SPC ''Vojvodina'' u sredu, 15. maja 2019. u 10.00 časova otvaraju se Sportske igre mladih za ceo region.

 
Sportske igre mladih su najveća manifestacija amaterskog sporta u Evropi koja je namenjena deci osnovnoškolskog uzrasta, sa teritorije Republike Srbije, Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a do sada je u Igrama učestvovalo više od 1 500 000 dece i mladih.
 
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovaće svečanom otvaranju.
Osim gradonačelnika, prisutnima će se obratiti i predsednik Organizacionog odbora Sportskih igara mladih Zdravko Marić, generalni direktor kompanije ''Coca – Cola HBC Srbija i Crna Gora'' Svetoslav Atanasov, predsednik Saveza za školski sport Srbije Željko Tanasković kao i predsednica Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije Ivana Jovanović.
 
Za ambasadora Sportskih igara mladih nedavno je proglašen komesar za evropsku politiku i pregovore o proširenju Johanes Han.
 
 
Izvor foto: blic.rs
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar