Osvetljen stadion na Gederu

Postavljanjem novih reflektora na fudbalskom terenu na Gederu ispunjeni su uslovi za održavanje treninga i u kasnim popodnevnim i večernjim satima. Nakon postavljanja tribina na stadionu ovo je još jedan korak napred u obezbeđivanju boljih uslova za trening kako dece tako i starijih sportista.

Goran Dursum, član izvršnog odbora kluba, izjavio je da će se postavljanjem ovih reflektora treninzi pomeriti za kasnije, tako da ćemo moći da radimo i noću što je veliki pomak u klubu. Za sad, planirano je da se postavi 20 reflektora na jednom delu terena, a iduće godine nastavilo bi se sa donjim delom kako bi ceo kompleks bio pod svetlom. On je naglasio da, bez pomoći opštine Kula, ovaj projekat ne bi mogao biti realizovan.
 
Saša Goločorbin – trener mlađih kategorija FK Kula istakao je da postavljanjem reflektora na stadionu Kule, uspeli smo da obezbedimo kvalitetne uslove za treniranje kako prvog tima tako i naše školice sporta. Ovo je još jedna velika investicija u poslednjih mesec dana. Posle postavljanja samih tribina na stadionu, dugujemo veliku zahvalnost lokalnoj samoupravi koja je prepoznala potrebe našeg kluba i pružila svestranu podršku ovom projektu, kako bi se stvorili što lepši i zdraviji uslovi za rad prvog tima i za rad naše školice sporta.

Izvor: kula.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar