OŠ “Žarko Zrenjanin” ima najbolje odbojkašice u regionu
Na okružnom takmičenju u odbojci, koje je u sredu održano u Kuli odbojkašice OŠ "Žarko Zrenjanin" iz Apatina su osvojile 1. mesto.
 
Apatinke su u polufinalnoj utakmici pobedile domaću ekipu OŠ "Petefi Brigada" - Kula sa maksimalnih 2:0 u setovima ( 25:13,25:14 )
 
U finalnoj utakmici  učenice OŠ "Žarko Zrenjanin" iz Apatina su pobedile OŠ „Nikola Vukićević“ Sombor takođe sa  2:0 u setovima ( 25:22,25:12 ).
 
Kao najbolja ekipa iz regiona odbojkašice iz Apatina su stekle pravo i obezbedile plasman  na finalni  turnir Vojvodine, Međuokružno takmičenje koje će biti održano u Subotici krajem januara 2018 godine.
 
Pobednik Međuokružnog takmičenja izboriće plasman na državno prvenstvo Srbije koje će biti održano u Prijepolju od 20 do 22 februara 2018 godine. 
Osvajanjem prvog mesta na okružnom takmičenju odbojkašice OŠ "Žarko Zrenjanin" iz Apatina su se plasirale  na SOŠOV ( Sportska olimpijada školske omladine Vojvodine) koja će biti održana  u Novom Sadu od 10 do 13 maja 2018 godine.
 
Poslednjih 8 godina odbojkašice OŠ "Žarko Zrenjanin" iz Apatina su igrale u finalu okružnog prvenstva.
 

Najveći uspeh su postigle 2014 godine kad su postale prvaci Vojvodine i 2015 godine kad su na državnom prvenstvu ,koje je održano na Brzeći  osvojile 4.mesto u Srbiji. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar