Olimpik doneo Mini Maxi Ligu u Apatin!
20.09.2004.

U sredu je u kancelariji predsednika Opštine Apatin održan sastanak na kojem su, pored dr Živorada Smiljanića prisustvovali i koordinator za bazični fudbal FSS Velimir Šargić, kao i organizatori lige u Apatinu, profesori i treneri u Školi fudbala Olimpik Sreten Kenić i Goran Kecman.
Ovaj sastanak je zakazan kako bi se predsednik Opštine Apatin i lokalna samouprava informisali o značaju ove manifestacije za naš grad.
Opština je stala iza ovog projekta, i sad sa stoprocentnom sigurnošću i sa ponosom možemo reći da će od polovone oktobra građani Apatina gledati mališane iz regije na mečevima Mini Maxi Lige u hali O.Š. Žarko Zrenjanin.

\"\"

Neophodno je spomenuti i veliku ulogu gospodina Marijana Menićanina, direktora MML Srbije, koji nije bio prisutan na ovom sastanku, ali je Apatincima pružio bezrezervnu podršku oko organizacije ove manifestacije.

Ovonedeljna Sportska panorama biće posvećena upravo ovom događaju.
O svim aktuelnostima vezanim za MML, zaključcima sa sastanka sa predsednikom Opštine Apatin, bazičnom fudbalu u Srbiji i mnogi drugim temama razgovarali smo sa Veljom Šargićem, Srećkom Kenićem i Goranom Kecmanom.
Gledajte nas u petak od 18 sati i 30 minuta, i u subotu u repriznom terminu od 11 sati na vašoj omiljenoj 025 Info televiziji.
Fotografije pogledajte u našoj fotogaleriji.

Rajko Bošković


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar