Odžaci dobijaju Fitnes centar na otvorenom

Kancelarija za mlade Opštine Odžaci, učešćem na Konkursu raspisanom od strane Ministarstva sporta i omladine, obezbedila je sredstva za realizaciju projekta Fitnes centar na otvorenom u Odžacima.

Vrednost projekta je 1800 000 dinara, a rok za završetak radova je 31. mart. Radovi na realizaciji projekta su već počeli, a teretana će biti postavljena na zelenoj površini ispred OŠ Branko Radičević.

Kancelarija je uspela da obezbedi sredstva u saradnji sa članom Opštinskog veća zaduženim za omladinu i sport Nebojšom Nikolićem, kao i Opštinskim Sportskim savezom.

Koordinator Kancelarije za mlade Vanja Kosovac istakla je da trening na otvorenom spaja aktivnosti koje unapređuju generalno zdravlje, kretanje tela i provođenje vremena u prirodi, te da će takve aktivnosti umnogome doprineti boljem razvoju mladih i zdravijem okruženju.                
 

                                                     


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar