Održano opštinsko takmičenje osnovnih škola u odbojci

U Sonti je održano opštinsko takmičenje u odbojci u konkurenciji osnovnih škola.

Na opštinskom takmičenju učestvovale su četiri škole: Jožef Atila Kupusina, Mladost Prigrevica, Žarko Zrenjanin Apatin i Ivan Goran Kovačić Sonta.

U konkurenciji devojčica nakon pobeda u polufinalnim utakmicama u finalu su se sastale Apatinke i Prigrevčanke. Pobednice opštinskog takmičenja su učenice OŠ Žarko Zrenjanin iz Apatina koje su u finalnoj utakmici sa 2:0 u setovima pobedile odbojkašice OŠ Mladost iz Prigrevice. U utakmici za 3. mesto domaće odbojkašice, učenice OŠ Ivan Goran Kovačić Sonta su bile bolje od učenica OŠ Jožef Atila iz Kupusine i zauzele 3. mesto.

U konkurenciji učenika dečaci OŠ Mladost iz Prigrevice su osvojili prvo mesto, a do trijumfa stigli su nakon pobeda nad Sonćanima i Kupusincima. Domaća ekipa, OŠ Ivan Goran Kovačić Sonta pobedom od 2:0 u setovima protiv učenika iz OŠ Jožef Atila Kupusina zauzela je drugo mesto.

Pobednici opštinskog takmičenja, učenice OŠ Žarko Zrenjanin Apatin i učenici OŠ Mladost Prigrevica stekli su pravo učešća na okružnom takmičenju koje će biti održano 2. februara naredne godine u Odžacima.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar