Održan žreb - počinje novogodišnji turnir u malom fudbalu

U prostorijama Sportskog saveza opštine Apatin održan je žreb za novogodišnji turnir u malom fudbalu pod nazivom Apatin 2016. U seniorskoj konkurenciji prijavljeno je 12 ekipa koje će biti podeljene u dve grupe. U konkurenciji veterana biće ukupno četiri tima, koliko i u konkurenciji pionira, dok su u uzrasnoj kategoriji mlađih pionira prijavljene tri ekipe. Pioniri i mlađi pioniri biće smešteni u jednu grupu, a bodovaće se rezultati samo u mečevima u svojoj kategoriji.

Grupu A u seniorskoj konkurenciji činiće Česma Invest, Kafe plesni bar Trik, Vlaneks Gakovo, Kafe bar Uno Sonta, Kafe Ekstra-Poljomarket-Restoran Šaran i Čivas Sombor, dok će u grupi B biti JV 058 Prigrevica, Mont izgradnja-Centar sistem, Keš trans-Diana sistem, Restoran Marina, Tigrovi i Omladinci.

U veteranskoj konkurenciji igraće Česma invest, Picerija Zamak, Apatinska pivara i Džigi, dok će kod pionira i mlađih pionira igrati Džimi komerc, Mini picerija Wow, Papir šop, Paksel, Madrid, Česma invest i Via produkt.

Raspored za prva dva dana turnira je sledeći:

26. decembra:

16.30h pioniri: Mini picerija Wow – Via Produkt
17.10h pioniri: Papir šop – Česma invest
17.50h pioniri: Paksel – Madrid
18.30h seniori - A grupa: Kafe plesni bar Trik – Kafe Ekstra-Poljomarket-Restoran Šaran
19.20h seniori - A grupa: Vlaneks – Kafe bar Uno
20.10h seniori - B grupa: Mont izgradnja – Tigrovi

27. decembra:


16.30h pioniri: Česma invest – Paksel
17.10h pioniri: Via Produkt – Papir šop
17.50h pioniri: Džimi komerc – Mini picerija Wow
18.30h seniori - B grupa: Keš trans-Diana sistem – Restoran Marina
19.20h seniori - B grupa: JVO 58 – Omladinci
20.10h seniori - A grupa: Česma invest – Čivas


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar