Odlični uspesi apatinskih kuglašica

Nataša Lemić, naša seniorska predstavnica, na Državno prvenstvo u kuglanju kvalifikovala se još igrom u Smederevu, osvojivši prvo mesto. U subotu, na nastavku Državnog prvenstva, održanog u Bačkoj Topoli, Nataša se izborila za bronzu  u kombinaciji ova dva nastupa. Na ovom takmičenju učestvovala je i Jasna Orlović koja je osvojila 13. mesto.

U nedelju, u Banji Junaković kraj Apatina, održan je Pojedinačni kup Srbije za mlade. Nakon 6 kupova gradova, za ŽKK Apatin, u finale su se plasiral devojčice Noemi Heđbeli, i Jelena i Tamara Barać.

U kategoriji mlađih kadetkinja, Noemi je oborila 511 čunjeva i zauzela treće mesto, a Tamara Barać je oborivši 510 čunjeva bila četvrta i oborila sopstveni rekord na zvaničnom takmičenju. Jeleni Barać treće mesto je izmaklo za čunj pa je tako sa oborenih 553 čunja zauzela četvrtu poziciju u okviru starijih kadeta. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar