Odličan nastup apatinskih atletičara na Sportskim igrama mladih u Splitu

U okviru velikog međunarodnog superfinala Sportskih igara mladih, u Splitu je održano takmičenje u atletici, gde su Srbiju, Apatin i Atletski klub sjajno predstavljali mladi atletičari Milica Zanze i Miloš Dreković. Šampionsku titulu u trci na 60 metara osvojila je Milica Zanze, a u istoj disciplini Miloš Dreković osvojio je četvrto mesto. Puleni trenera Bojana Tomaševića, sjajnim odnosom i borbenošću, pokazali su kako se upornošću i zalaganjem stiže do cilja. Apatinski atletičari bi trebalo da se iz Splita vrate u četvrtak, 22. avgusta, u večernjim satima.

Ostali članovi mlade ekipe AK Apatin nastupiće na tradicionalnom Letnjem mitingu prijateljstva u Sremskoj Mitrovici, koji se održava u sredu, 21. avgusta. Boje apatinskog kluba braniće 11 mladih atletičara, a osim njih nastupiće i tri člana AK Omladinac iz Prigrevice. 

Narednog vikenda, 24. i 25. avgusta, u Kruševcu se održava Prvenstvo Srbije za seniore i seniorke, gde će AK Apatin predstavljati tri člana. Đuro Borbelj takmičiće se u trkama na 3000 metara i 3000 metara sa preponama, Miroslav Pešić u trkama na 3000 metara i 5000 metara, dok će Filip Demić nastupiti u trci na 800 metara. 
 
   

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar