Odbojkaški kamp u Tehničkoj školi - Beogradski AS brusi formu u Apatinu

Zahvaljujući uspešnoj i plodnoj saradnji sa ŽOK „Apatin“, u Tehničkoj školi sa domom učenika borave odbojkašice beogradskog kluba „AS“ koji su upravo Apatin odabrali za svoj letnji kamp. Pripreme najmlađih kategorija se odvijaju u više smena, pa se očekuje da će tokom leta ovde boraviti oko 200 perspektivnih odbojkašica iz Beograda. Direktor kluba, Aleksandar Kočoski, je oduševljen uslovima i prijemom koji im je ovde pružen.
- Sve nam je ovde bukvalno na dohvat ruke. Sa direktorom škole smo brzo postigli dogovor, uslovi su fantastični, sve nam je dostupno 24 sata, a i grad je blizu, pa sve to daje pozitivan utisak, kaže Kočoski. Ovaj klub postoji od 2004. godine i tokom 13 godina rada je postao jedan od najuspešnijih od 34 ženska odbojkaška kluba koliko trenutno radi u Beogradu.
- Bili smo više puta prvaci države i osnovni cilj našeg kluba je stvaranje velike baze kvalitetnih mladih odbojkašica koje zatim prosleđujemo u druge klubove. Trenutno dvadesetak dečaka i devojčica su u superligaškim ekipama, a imamo i desetak članova državne reprezentacije u najmlađim kategorijama, ističe direktor kluba i jedan od osnivača. Tokom priprema je došla do izražaja odlična saradnja sa ŽOK „Apatin“. Trener Miloš Popović i apatinske odbojkašice su stalno uz koleginice iz Beograda, pa su u sklopu priprema odigrale i prijateljsku utakmicu.
- Već nekoliko godina uspešno sarađujemo sa apatinskim klubom, tokom cele sezone se srećemo na turnirima Strit voleja, razmenjujemo iskustva i to je razlog da ponovo dođemo u vaš grad, završava Aleksandar Kočoski, direktor kluba „As“.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar