Odbojkaški kamp OSV u Apatinu tokom jula i avgusta

Odbojkaški savez Vojvodine će od 2017. godine organizovati kampove za najperspektivnije odbojkašice i odbojkaše sa teritorije Vojvodine. Komisija za organizaciju kampova Odbojkaškog saveza Vojvodine na čijem je čelu Miloš Popović donela je odluku da se kamp za mlađe pionirke i pionirke, devojčice rođene od 2002. do 2004. godine održi u Apatinu od 24. do 30 jula.

Nakon prve smene kampa, u drugoj grupi kampa koja će takođe biti održana u Apatinu, u periodu od 01. do 08. avgusta boraviće kadetkinje, devojke rođene 2000. i 2001. godine.

Kamp će biti održan u Tehničkoj školi sa domom učenika. U hali Tehničke škole koja ima dimenzije rukometnog terena moguće je postavti tri odbojkaška terena, tj. u isto vreme nesmetano mogu da treniraju tri odvojene ekipe (grupe). Ova hala će biti tokom obe smene kampa 24 sata časa dnevno na raspolaganju učesnicima kampa, kao i otvoreni tereni za odbojku na tartanu i fudbalski stadion, a hala Tehničke škole ima i sopstvenu teretanu.

Obzirom da je sve ovo u jednom sporstkom kompleksu, organizatorima kampa predstavlja idealne uslove za organizaciju treninga. Učesnici kampa će slobodno vreme moći da provedu na bazenima banje Junaković. Komisija će u narednom periodu doneti odluku u kom mestu će biti organizovan kamp za pionire i kadete,kao i imenovati trenere koji će raditi na kampu sa mladim odbojkašima i odbojkašicama.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar