Odbojkašice odigrale turnir pred start sezone

U nedelju 27. septembra u dvorani SPC-a u Odžacima u okviru priprema za novu takmičarsku sezonu 2015/2016, održan je drugi turnir u odbojci. Turnir se igrao u isto vreme na dva terena, a učestvovale su ekipe iz Kule, Bačke Palanke, Karavukova i domaćini iz Odžaka.

Na terenu broj jedan sastale su se ekipe koje se takmiče u Prvoj vojvođanskoj ligi već dugi niz godina, OK Hajduk Kula, OK Panonija Bačka Palanka i OK Gox-In Odžaci. Igrao je svako sa svakim, a postignuti su sledeći rezultati:   
     
OK Panonija – OK Gox-In 2:1,
OK Hajduk – OK Panonija 2:1,                           
OK Hajduk – OK Gox-In 2:1.

Na terenu broj dva sastale su se ekipe koje se takmiče u Drugoj vojvođanskoj ligi, OK Wolfland Karavukovo, i juniorske ekipe OK Hajduk Kula i OK Gox-In Odžaci. Postignuti su sledeći rezultati po setovima:  
 
OK Wolfland – OK Hajduk (juniori) 1:2,
OK Wolfland – OK Gox-In (juniori) 1:2,                   
OK Hajduk (juniori) – OK Gox-In (juniori) 1:2.

S obzirom da je turnir bio u okviru pripremnog perioda, treneri su uigravali i probavali razne kombinacije, pa su samim tim dali šansu svim igračicama. I na ovom turniru je učestovalo oko 100 igračica, pa je tako u nedelju popodne u dvorani SPC-a bila veoma lepa prezentacija ženske odbojke u regionu.

Gosti su bili veoma zadovoljni organizaciojom turnira, a publika je mogla da uživa u kvalitetnoj odbojci. Ekipe nastavljaju sa pripremama za novu sezonu koja počunje polovinom oktobra.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar