Odbojkašice Apatina uspešne na turnirima u Odžacima i Karavukovu

Odbojkašice Apatina učestvovale su na turniru Street volley Odžaci 2019. u Odžacima i turniru u Karavukovu koji je održan u subotu. Na turniru u Karavukovu su nastupile i mlade odbojkašice Boom Volleya iz Prigrevice

Turniru Odžacima je igran u šest uzrasnih kategorija, a okupio je preko 40 ekipa devojčica uzrasta od 7 do 15 godina koje su igrale uličnu odbojku na devet improvizovanih terena kod Sportskog centra Odžaci. 
 
Odbojkašice Apatina su nastupile u četiri uzrasne kategorije i osvojile četiri medalje. U kategoriji 2009. i 2005. godište Apatinke su osvojile bronzane  medalje, a u kategoriji 2007. i 2004. godište osvojile su srebrne  medalje
 
Medalje pobedničkim ekipama u Odžacima je dodelio Goran Škundrić, libero reprezentacije Srbije, sa kojom je osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu 2017. godine. 
 
Organizator ove tradicionalne sportske manifestacije u Odžacima je bio OK Gox-in Phibrows iz Bačkog Gračaca, a učešće su uzeli klubovi iz regiona i Novog Sada. 
 
Turnir u Karavukovu koji je igran u pet uzrasnih kategorija oranizovao je ŽOK Wolfland, a učestvovali su klubovi iz zapadnobačkog regiona. 
 
Odbojkašice Boom Volleya iz Prigrevice su osvojile zlatnu medalju u uzrasnoj kategoriji 2010. godišta. Odbojkašice Apatina su na ovom turniru nastupile sa tri ekipe. Kombinovana ekipa Apatina i Bom Volleya je u kategoriji 2010. godište osvojila drugo mesto i srebrnu medalju. U najstarijoj kategoriji 2003-2004. godište Apatinke su sa dve ekipe izborile plasman u finale turnira i osvojile dve medalje, zlatnu i srebrnu
 
Popularizacija odbojke kao sporta i uvođenje devojčica u takmičarski sistem, ciljevi su organizacije ovih  turnira, koje je  pomogao i Sportski savez Opštine Odžaci. 
 
 
 
 
  
 
  
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar