Nova godina, stari ciljevi - pravo na gol
20.01.2013.

Nakon kratke pauze za novogodišnje praznike nastavljena je Mini-Maksi liga u Apatinu utakmicama 10. kola.
U nedelju 5. januara Mini-Maksi ligu Apatin posetio je i najbolji golman Jelen Super Lige Srbije, čuvar mreže Radničkog iz Niša, Apatinac Aleksandar Kesić.
On se obratio prisutnim fudbalerima kao i njihovim roditeljima.

\"\"


"Dečaci prvenstveno treba da budu dobri đaci, uporni i vredni sportisti koji treba da slušaju svoje trenere. Želim da vas ohrabrim da, ukoliko naiđete na prepreke, a u sportu ih je mnogo, da ne treba da klonete duhom, već da budete još jači i da još više da trenirate", istakao je Kesić.

Aleksandar je naglasio da će i ubuduće podržavati takmičenje kakvo je Mini-Maksi liga i istakao veliko zadovoljstvo što može svoje iskustvo da prenese na najmlađe i zahvalio se organizatorima na pozivu.

Nekoliko dana nakon nastavka takmičenja u Mini-Maksi ligi u hali O.Š. Žarko Zrenjanin u Apatinu održane su i selektivne utakmice za dečake rođene 2002., 2003., 2004. i 2005. godine koji se takmiče u Mini-Maksi šampionatu. U svojevrsnoj reviji najperspektivnijih fudbalera cilj je bio formiranje gradske selekcije apatinske Mini-Maksi lige, a nakon toga i dobijanje predstavnika za selekciju pokrajine Vojvodine koja će u Beogradu igrati Mini-Maksi Kup sa ostalim regionima u Srbiji.

\"\"


Vredi napomenuti i to da su fudbaleri Olimpika rođeni 2005. godine učestvovali na 15. po redu memorijalnom turniru \'\'Milan Panić - Bata Pane\'\' u Crvenki. Plavo-beli su osvojili treće mesto, a u susretu za bronzano odličje savladan je Bečej sa ubedljivih 8:1.

\"\"


Juče su mališani odigrali i drugo ovogodišnje kolo Mini-Maksi lige, ukupno jedanaesto od početka takmičenja, a naredni susreti na programu su 19. januara.

Rajko Bošković


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar