Mladost iz Apatina jedini predstavnik Srbije na Međunarodnom turniru u Austriji

Mladi fudbaleri Mladosti otputovali su iz Apatina u Adlvang u Austriji, gde će danas i sutra učestvovati na Međunarodnom fudbalskom turniru.

U pitanju je turnir amaterskih fudbalskih klubova koji će biti održan u četiri kategorije (U-11, U-13, U-14 i U-15). Apatinski klub će nastupati u poslednje nabrojanoj kategoriji (U-15), tj. sa igračima rođenim 2002/2003. godine, a u svakoj uzrasnoj grupi nastupaće 18 timova.

Ukupno 14 zemalja učesnica garant su kvalitenog nadmetanja, a kuriozitet je zapravo taj da je Mladost jedini predstavnik naše zemlje, što će, nadamo se, biti dodatni motiv našim mališanima da se predstave u najboljem mogućem izdanju.

Veliku ulogu u celoj priči ima Goran Basarić, nekadašnji fudbaler Mladosti, koji već godinama živi i radi u Austriji i na čiji poziv su Apatinci zapravo i otišli na turnir. Klupsku delegaciju predvode Branko Bursać i Slobodan Bačić, a na put je krenulo ukupno 16 fudbalera.

Podsećamo da će turnir biti održan u petak 11. i subotu 12. maja, a povratak u Srbiju zakazan je za nedelju 13. maj.


Izvor: fb stranica OFK Mladost Apatin
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar