Mladi rukometaši Prigrevice dobili dresove

Rukometni klub Prigrevica dobio je dresove za mlađe kategorije kluba, zahvaljujući predstavnicima fondacije Dostojanstvo, a čelu sa Markom Teslićem, koju je osnovala Treća Srbija.

Tom prilikom su se sastali i razgovarali sa prvim čovekom kluba Dragom Milićevićem i najuspešnijim mladim trenerom Milkom Nikšić.

Drago Milićević se zahvalio na poklonu koji su predstavnici fondacije Dostojanstvo uručili,naglasivši da deca ne bi imala u čemu igrati predstojeću Super ligu da nije bilo ovog poklona. Takođe iskoristio je priliku da skrene pažnju na probleme s kojima se klub suočava, pre svega na finansijske i nedostatak slobodnih termina u sportskoj hali, jer kako je naveo nije dovljan jedan termin da se radi sa preko 70 dece.

Milka Nikšić, trener talentovane generacije, upoznala je goste sa uspesima koje su mladi rukometaši  ostvarili, istakavši da će ove godine igrati Super ligu mlađih kategorija Vojvodine, M'03 (dečaci 2003. godiste).

- To praktično znači da smo izborili plasman među 8 ekipa u Vojvodini, a nakon toga, ako budemo medju prva 4, igracemo super ligu SRBIJE gde ce biti 16 ekipa iz cele zemlje. Bez lazne skromnosti,mi pucamo na prvo mesto - naglasila je Nikšićeva.

Marko Teslić je ispred fondacije Dostojanstvo koju su osnovali članovi Treće Srbije, podsetio sve prisutne da je ovo selo poznato po sportu i da je iznedrilo jednog Željka Rebraču, inače učesnika Olimpijskih igara u Sidneju, a koliko je važno imati olimpijce u svom gradu nedavno je objasnio i sam ministar sporta.

- Zato mi je zaista veliko zadovoljstvo što sam uz pomoć svojih prijatelja uspeo da obezbedim ovaj skroman ali nuzan poklon,koji će našim mladim sugrađanima obezbediti lakši put ka vrhu,a nadam se i jednog dana na Olimpijske igre - rekao je Teslić

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar