Mitara ispraćen u penziju, održano tradicionalno sudijsko veče

Stručna organizacija fudbalskih sudija opštinskog fudbalskog saveza Apatin je održala tradicionalno Sudijsko veče, godišnji susret na kojem se sumiraju rezultati rada u godini na izmaku.

Uz prisustvo skoro svih članova organizacije i gostiju iz Sombora, Bačke Palanke, Kule i Odžaka proglašeni su najbolji pojedinci, primljeni novi članovi i uručene diplome i zahvalnice zaslužnim fudbalskim radnicima. Najbolji sudija je Đuro Dubaić iz Apatina koji sudi utakmice Prve futsal lige Srbije. Za najperspektivnijeg sudiju je proglašena jedna dama, Viktorija Nikolić iz Sonte. Novi članovi organizacije su Danijel Petrović, Vanja Rakić i Aleksandar Pilipović. Za republičkog sudiju su imenovani kandidati Nikola Čugalj i Nemanja Mudrinić.

Milan Mitić Mitara (65) oprostio se od aktivnog suđenja a za svoj dosadašnji rad dobio zahvalnicu i prigodan poklon.

"Drago mi je zbog ovako velikog odziva fudbalskih radnika, čestitam svim nagrađenima i svima zajedno želim još uspešniju sezonu na fudbalskim terenima 2017. godine". - istakao je predsednik sudijske organizacije Aleksandar Katalinić.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar