Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio opštinu Odžaci (FOTO)

U nastavku obilaska lokalnih samouprava širom Srbije, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, posetio je i opštinu Odžaci. Ovom prilikom, on je uručio donaciju u sportskoj opremi.

Po upoznavanju sa stručnim kadrom Rukometnog kluba “BSК 2012“ iz Bačkog Brestovca i Fudbalskog kluba „Tekstilac“ koji ove godine slavi 100 godina postojanja, upriličeno je i druženje sa mladim sportistima, uz razgovor o njihovim ambicijama i ciljevima.
 
Tokom sastanka ministra sa predsednicom opštine, mr Latinkom Vasiljković, zamenikom predsednice Miroslavom Кondićem, pomoćnicima predsednice i članovima sportskih organizacija, razmatrani su načini da se dodatno intenzivira saradnja na razvoju sistema sporta, naročito na školskom nivou i među lokalnim timovima. Takođe, tema je bila i konsolidacija stanja sportske infrastrukture i iskoristivosti višenamenske hale sportskog centra Odžaci.
 
Posebna pažnja posvećena je aktuelnim pitanjima i izazovima sa kojim se institucije opštine susreću u procesu rada u ovim oblastima, kao i načinima na koje se saradnja sa Ministarstvom omladine i sporta, kao i drugim nadležnim institucijama u sistemu sporta i omladinskih struktura, može dalje unaprediti i intezivirati.
 
Tokom posete, ministar Vanja Udovičić je naglasio da je jedan od prioriteta Ministarstva omladine i sporta da u saradnji sa lokalnim samoupravama razvija sport na lokalnom nivou, kroz afirmaciju i ulaganje u sportske klubove.

Izvor i foto: odzaci.rs
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar