Miloš Popović trener ženske kadetske reprezentacije Vojvodine!

Miloš Popović (OK Apatin) i Bojan Švraka (ŽOK Novi Sad) treneri su ženske kadetske reprezentacije Vojvodine u narednih godinu dana, tj. u sezoni 2017/2018.

Odluku predsedništva Odbojkaškog saveza Vojvodine potvrdila je trenerska organizacija na čijem je čelu  predsednik Nedžad Osmankač koji je i pomoćnik Nikoli Grbiću u reprezentaciji Srbije, trener koji je igrače OK Vojvodina doveo do titule prvaka Srbije u sezoni 2016/2017 nakon 10 godina.

Kriterijum imenovanja trenera kadetskih i pionirskih selekcija Odbojkaškog saveza Vojvodine je isti poslednjih par godina. Treneri muških i ženskih reprezentacija u narednih godinu dana su treneri koji su u tek završenoj sezoni igrali finala mlađih kategorija u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji.

Miloš Popović je sa Odbojkaškim klubom Apatin osvojio drugo mesto na kadetskom prvenstvu Vojvodine u sezoni 2016/2017. Podsećamo, Popović je u sezoni 2010/2011. bio trener muške kadetske reprezentacije Vojvodine.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar