Memorijalni turnir Milan Cvijanović zakazan za 10. avgust u Doroslovu

Ove godine se u Doroslovu organizuje prvi memorijalni turnir u malom fudbalu, pod nazivom "Milan Cvijanović". Turnir se organizuje u čast mladog čoveka koji je tragično preminuo ove godine.  Pokojni Cvijanović je odrastao, išao u školu i živeo u Doroslovu do poslednjeg dana svog života. Bavio se fudbalom i bio je redovni član fudbalskih ekipa koje su nastupale na turnirima, kako u Doroslovu, tako i u okolnim mestima. 

Turnir organizuju njegovi prijatelji i poznanici, u znak sećanja, kako kažu, na vrhunskog fudbalera i pre svega izuzetno čoveka.
 
Nagrade će se sastojati od novčanih iznosa, a njihova visina će zavisiti od ukupnog broja prijavljenih ekipa. Pobednik turnira osvaja 50% od uplata, drugo mesto 30%, dok treće osvaja 20%.
 
Turnir startuje 10. avgusta, sa početkom u 21 sat. Ukoliko bude prijavljen veći broj ekipa, turnir će početi i ranije. Utakmice će se igrati na otvorenom terenu osnovne škole "Petefi Šandor" u Doroslovu. 
 
Prijave ekipa do 09. avgusta. Kontakt telefoni: 060/400-39-77 i 064/475-30-48. Kotizacija po ekipi iznosi 8.000 dinara.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar