Marko Đumić novi predsednik Mladosti

Omladinski fudbalski klub "Mladost" iz Apatina dobio je juče novog predsednika. Nakon što je dosadašnji prvi čovek apatinskog kluba Sreten Kenić izrazio želju da napusti predsedničko mesto, rukovođenje ekipom OFK "Mladost" u narednom periodu preuzeće Marko Đumić.

Đumić je diplomirani pravnik i ima 29 godina. Prošao je sve mlađe selekcije nekadašnjeg superligaša, a do pre nekoliko sezona čuvao je mrežu prvog tima OFK "Mladost".

- Zahvaljujem se na podršci i obećavam da ću zajedno sa ljudima u klubu učiniti sve da "Mladost" stane na zdrave noge. Prioritet u narednom periodu biće revitalizacija omladinske škole kako bi klub imao zdravu bazu u narednim godinama, iz koje bi proizvodio igrače za prvi tim. Uskoro ćemo krenuti i sa prvi konkretnim akcijama o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena. Takođe, obavljeni su razgovori i sa malim privrednicima, vlasnicima privatnih firmi u našem gradu koji su voljni da pomognu klubu. Ta pomoć će u finansijskom smislu biti simbolična, ali verujem dovoljna za normalno funkcionisanje kluba - istakao je u svom prvom obraćanju novoizabrani predsednik OFK "Mladost" Marko Đumić.

Marko Đumić, golman, 2013. godina

Đumić je predložio i novi Upravni odbor koji će ubuduće pored njega činitii Aleksandar Jovanović, Nedeljko Krunić, Branko Bursać, Rade Čugalj, Damir Bajić, David Nađ, Rajko Bošković i Dragan Zdravković. Očekuje se da će ubrzo UO "pojačati" još nekoliko novih članova koji su izrazili veliku želju da pomognu klubu. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar