Marina Gajčin na spisku takmičarki reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu
07.08.2017.

Od 27.oktobra do 7.novembra u Heraklionu na Kritu u Grčkoj održaće se  Evropsko prvenstvo u šahu. Selektori svih selekcija su objavili sastave koji putuju u Grčku, a na spisku je i Apatinka Marina Gajčin. 

Marina, sa titulom jednog od najmlađih  majstorskih kandidata Evrope, nastupiće za žensku reprezentaciju Srbije, a pored nje su u sastavu Jovana  Vojinović Raport, Teodora Injac, Jovana Erić, Mila Žarković i Adela Velikić. Selektor će za nekoliko dana saopštiti koja igračica je višak, a potom će saopštiti i raspored po tablama. Najviši rejting ima Jovana Vojinović Raport.

Trener srpskih juniora, Dejan Nestorović, saopštio je članove muške i članice dve ženske ekipe, a koje će od 16. do 24. avgusta učestvovati na Evropskom prvenstvu u poljskoj banji Rimanov zdroj.  U muškoj ekipi su Milan Zajić, Mihajlo Radovanović, Velimir Ivić i Vuk Đorđević, dok će rezerva biti određena ukoliko se obezbedi dodatni novac. U prvoj ženskoj ekipi su Teodora Injac i Marina Gajčin, a u drugoj Jovana Srdanović i Katarina Nestorović.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar