Marina Gajčin i Strahinja Jovanić najuspešniji sportisti Apatina za 2018. godinu

Sinoć je u Domu kulture u Apatinu održana svečanost povodom uručenja priznanja najuspešnijim sportistima na teritoriji opštine Apatin za 2018. godinu. 

Prisutne je, u ime organizatora, pozdravio Milan Škrbić, predsednik opštine Apatin, a potom se obratio i Davor Štefanek, predsednik Sportskog saveza Srbije, srpski rvač i reprezentativac u rvanju. Štefanek je, zajedno sa nekadašnjim proslavljenim košarkašem Partizana, današnjim direktorom „Beogradske arene“, Goranom Grbovićem, uručio priznanja nagrađenim sportistima.
 
U kulturno - umetničkom delu programa nastupila je starija grupa Show dance sekcije GKUD-a ,,Dunav'', kao i deciji hor ,,Radost''.
 
Prema oceni stručne komisije, za najuspešniju sportiskinju u 2018. godini proglašena je šahistkinja Marina Gajčin, dok je  najuspešniji sportista član KK ,,Apatin'', Strahinja Jovanić.
 
U kategoriji mladih sportista nagrađeni su prigrevački rukometaš Dušan Ćeran i Noemi Heđbeli, član ŽKK „Apatin“.
Nagradu za najuspešnijeg sportistu sa invaliditetom dobio je Damir Silađi, član Кošarkaškog kluba u kolicima „Dunav“ iz Apatina.
Za najuspešnijeg sportskkog stručnjaka proglašen je Miloš Popović, trener OK „Apatin“, a najuspešniji sportski radnik je Biljana Popović, predsednica Ženskog kuglaškog kluba „Apatin“.
OK ,,Apatin'' izabran je za najuspešniji sportski kolektiv, dok je najbolja sportska manifestacija 17. NBC КUP, međunarodno klupsko prvenstvo u kuglanju.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar