Manifestacija Dan sporta 17. februara u Odžacima

Sportski savez opštine Odžaci obavestio je da će 17. februara u Sportsko poslovnom centru Odžaci biti održana manifestacija Dan sporta i u okviru nje Sajam sporta, izložba fotografija Sport u opštini Odžaci i dodela priznanja najboljima u oblasti sporta za 2016. godinu.

Na Sajmu sporta biće promovisani sportovi i škole sportova u opštini Odžaci, 12 takmičarskih sportova koji su trenutno zastupljeni i pet novih.

U okviru ovog dela programa biće prezentovane i aktivnosti Sportskog saveza opštine Odžaci, kao što su Besplatna školica sporta, besplatni fitnes program, sport invalida i po prvi put radnički sport.

Upravni odbor Sportskog saveza, kao organizator manifestacije Dan sporta, pozvao je sve zainteresovane volontere da se prijave za učešće u organizaciji ovog događaja.

Takođe, upućen je i poziv građanima i sportskim klubovima da dostave svoje fotografije za izložbu na kojoj će biti predstavljen sport opštine Odžaci, a organizatori su saopštili da će najbolje fotografije biti nagrađene prigodnim nagradama.

Najboljima u oblasti sporta u opštini Odžaci će u okviru Dana sporta biti svečano dodeljena priznanja u više kategorija, u tradicionalnom godišnjem izboru koji organizuje opštinski Sportski savez.

(Izvor: www.ico.rs)


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar