Kulsko Društvo za sport i rekreaciju invalida treće u Vojvodini

U Novom Sadu je održana svečanost povodom završetka Pokrajinskog takmičenja sportista invalida. Nakon nadmetanja u deset sportskih disciplina, a u konkurenciji ekipa iz dvanaest organizacija sportista invalida iz Vojvodine ekipa Društva za sport i rekreaciju invalida Opštine Kula je u generalnom plasmanu zauzela treće mesto sa ukupno osvojena 92 boda.

Sportisti invalidi iz kulske opštine su bili najuspešniji u atletici, a druga mesta su osvajali u sportskom ribolovu, plivanju, sedećoj odbojci i streljaštvu. Pehar za osvojeno treće mesto u generalnom plasmanu na svečanosti u Novom Sadu primio je Dragan Đumić, predsednik Društva za sport i rekreaciju invalida Opštine Kula. Đumić je zahvalio Opštini Kula i Zemljoradničkoj zadruzi Sokolac, koji su bili najveći sponzori ekipe i znatno doprineli ostvarenju ovog uspeha.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar