Kulski sportisti invalidi uspešni na Pokrajinskom prvenstvu u streljaštvu

Na Pokrajinskom prvenstvu invalida u streljaštvu, koje je održano u Vrbasu, u disciplini vazdušna puška, članovi Društva za sport i rekreaciju invalida Opštine Kula su osvojili drugo mesto, sa ostvarenih 1049 krugova.

Član kulske ekipe Tihomir Balać je u svojoj kategoriji bio prvi sa 332 kruga, Tihomir Goločorbin u svojoj kategoriji treći sa upucanih 284 kruga, Dragan Đumić u svojoj kategoriji četvrti sa 295 krugova i u konkurenciji žena Mirjana Mićanović je bila osma sa upucanih 138 krugova.

Kulski strelci su u disciplini vazdušni pištolj zauzeli četvrto mesto sa upucanih 848 krugova. Dragutin Tomčić je u svojoj kategoriji bio peti sa 303 kruga, Mane Lukić u svojoj kategoriji takođe peti sa 330 krugova, a Vesna Radović je u ženskoj konkurenciji bila četvrta sa 215 krugova.

U generalnom plasmanu kulski strelci uknjižili su jedanaest bodova i nakon devet sportskih disciplina u ukupnom plasmanu zauzimaju drugo mesto sa osvojenih 86 bodova. Društvo za sport i rekraciji invalida Opštine Kula, na kraju nadmetanja, a još je ostao samo stoni tenis, svakako će biti među tri najuspešnija.

 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar