Karatisti Hajduka uspešni na Prvenstvu Srbije

Članovi Karate kluba Hajduk imali su uspešne nastupe na Prvenstvu Srbije za kadete i juniore u Čačku. Pojedinačno su osvojili dva srebra i jednu bronzu, a ekipno jednu bronzu.

U pojedinačnoj konkurenciji Aleksandra Đikić (kadetkinje -54kg) i Natalija Seratlić (juniorke -53kg) osvojile su srebrne medalje, a takođe se istakao i Luka Giric (kadeti +70kg) koji je osvojio bronzanu medalju. Aleksandra Đikić je imala ukupno šest borbi pojedinačno i ekipno (kapiten kadetske ekipe) i ostvarila je pet pobeda i samo jedan poraz, a sa osvojenim srebrom učvrstila svoje mesto u reprezentaciji Srbije kao i Natalija Seratlić.

Juniorska ženska ekipa je osvojila treće mesto i bronzanu medalju i posle par godina je Hajduk vraćen na postolje kada su juniorke u pitanju. Ekipa je nastupila u sastavu: Seratlić Natalija (kapiten), Sokolovski Kristina, Plančak Sara i Vojinović Nina. Devojke su održale kontunuitet jer su posle osvajanja srebrne medalje na Prvenstvu Vojvodine, potvrdile klasu i na Prvenstvu Srbije.

-Velika je stvar za nas što smo ostvarili uspehe i pojedinačno i ekipno i tako nastavili sa tradicijom negovanja ekipnog duha i kolektivizma. Sledećeg vikenda nas već očekuje Kup Vojvodine u Inđiji za poletarce, pionire i nade gde takođe idemo sa oko 20 takmičara i imaćemo i pojedinačne i ekipne nastupe - rekao je trener Nikola Greber. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar