Karatisti Hajduka nižu uspehe

Članovi Karate kluba Hajduk ostvarili su odličan učinak na tradicionalnom međunarodnom turniru Trofej Rakovice 2019, koji je održan u Beogradu. Na ovom na kom se učesnici nadmeću samo u borbama, Karate klub Hajduk je nastupio sa 18 pojedinaca i pet ekipa. Oni su osvojili osam zlatnih medalja, od kojih pet u pojedinačnoj konkurenciji.

Zlatne medalje osvojili su junior Dušan Veselinović u kategoriji do 76 kilograma, juniorka Natalija Seratlić u kategoriji do 53 kilograma, nada Matea Kalmar u kategoriji do 54 kilograma, i pionirke Lana Ljubenković u kategoriji do 36 i Mia Vojčena u kategoriji do 37 kilograma.

Svih pet ekipa Hajduka se okitilo medaljama. Zlatne medalje su osvojili tim kadeta u sastavu Marko Međedović, Marko Pucar, Luka Giric, Glorijan Štrangar i Rastko Baturan, tim kadetkinja u sastavu Aleksandra Đikić, Miona Knežić, Matea Kalmar i Milana Korica, kao i tim ženskih nada u sastavu Milana Korica, Matea Kalmar, Miona Knežić i Dorotea Tošić. Srebrnu medalju osvojio je tim pionirki u sastavu Lana Ljubenković, Mia Vojčena i Anastasija Gažo, dok je bronzanu medalju osvojio tim muških nada u sastavu Marko Pucar, Rastko Baturan, Glorijan Štrangar, Miloš Vuković i Lazar Andesilić.

Karate klub Hajduk je u generalnom plasmanu osvojio treće mesto i dodeljena mu je nagrada koja se sastoji od vaučera za nabavku sportske opreme.

 

 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

dusan

09.07.2020 | 16:31
Bravo za ovu zlatnu decu. Samo tako nastavite. Sve pohvale i za one koji rade sa njima. Vi ste ponos Kule.
Postavi komentar