Karatista iz Kule osvojio bronzanu medalju na prvenstvu Srbije

Karatista “Hajduka” iz Kule Milorad Mikić osvojio je treće mesto na najvažnijem takmičenju na državnom nivou, koje je održano u Beogradu.

On je u kategoriji Kadeti -57kg, posle ostvarene tri pobede ostvario izuzetan uspeh. Milorad je pokazao visok nivo forme i svakako će se posle ovog rezultata naći na spisku selektora kadetske reprezentacije Srbije za put na Balkanski šampionat koji se održava od 30. novembra do 2. decembra u Dubrovniku.
 
Kod ekipnog nastupa i muška ekipa kadeta (Veselinović D, Mikić M, Međedović M.) i ženska ekipa kadetkinja (Seratlić N, Rajić M, Vojinović N, Tot E.) nisu imali dovoljno sportske sreće i uprkos velikom kvalitetu, izgubili su u borbama za medalje.
 
-U klubu smo vrlo zadovoljni kontinuitetom osvajanja medalja na najznačajnijim smotrama i proizvodnjom reprezentativaca iz naših redova, u svim uzrasnim kategorijam – izjavio je trener Nikola Greber.

Izvor: kula.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar