Još dva mlada Prigrevčanina u reprezentaciji Srbije

Mlade igrače rukometnog kluba PIK Prigrevica, u poslednje vreme sve više pozivaju na pripreme sa reprezentacijom Srbije. Tako su najtalentovaniji rukometaši generacije 2006-te i mlađi, boravili na rukometnom kampu Trim 2020, koji je realizovan u Republičkom zavodu za sport i medicinu sporta. Šest dana, dva puta dnevno, rukovođeni trenerima Aleksandrom Savićem i Predragom Mikićem, uz asistenciju koordinatora mlađih selekcija RSS, Zorana Valdevita, radili su na sticanju novih znanja i veština, pre svega iz oblasti tehničke pripreme. Plan rada je u potpunosti ispunjen. Među nadama srpskog rukometa našla su se dva Prigrevčana, bek Milan Lazić i golman Dušan Zakić.

Ta dva darovita igrača već su duže vreme pod budnim okom onih koji brinu za budućnost rukometnog sporta, a poziv da se nađu među najtalentovanijim dečacima, priznanje je ne samo njima, već kompletnom klubu, i svima koji su dali doprinos razvoju rukometa u Prigrevici.

- Ponosna sam na njih, kao i na većinu ostalih dečaka koji vredno treniraju i koji su na najboljem putu da postanu dobri rukometaši. Moram priznati da ovi pozivi koji stižu na našu adresu laskaju, ali nas još više obavezuju da nastavimo sa radom i usavršavanjem , kaže trener Milka Nikšić, koja ima neprocenjivu zaslugu za celokupan uspeh kluba, koji je sa mlađim uzrastima obezbedio mesto među najboljim srpskim timovima.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS