Jedan je Čedo kapiten! Milojeviću priznanje za najboljeg sportistu Apatina!

Na sinoćnoj svečanosti održanoj u apatinskom Domu kulture, lokalna samouprava, tačnije Sportski savez opštine Apatin uručio je priznanja najuspešnijima za proteklu 2016. godinu.

Pored mnogih nagrada koja se uručuju mladim sportistima, talentima, klubovima i organizacijama, najznačajnija nagrada, koja ujedno i privlači najveću pažnju i nosi najveću težinu jeste ona koja odlazi u ruke najboljem sportisti opštine Apatin.

Rukomet je počeo da trenira sa 9 godina. Prošao je kroz sve selekcije apatinskog tima i nekoliko puta je pozivan u reprezentativne selekcije mlađih kategorija. Najmlađi je kapiten Rukometnog kluba Apatin u istoriji dugačkoj 65 godina, a sa svojim klubom je ostvario mnogo uspeha u aktivnoj igračkoj karijeri koja traje već punih 18 godina.

Bio je predvodnik generacije koja je posle 10 godina vratila rukometu u Apatinu prvoligaški status, a u toj godini proglašen je za najboljeg asistenta takmičenja. U prethodne tri godine on je pokretačka snaga plavo-belih, dok je prethodnu 2016. godinu završio kao sedmi strelac i prvi asistent Prve lige Srbije. Sve ovo ga je po ocenama zajednice trenera rukometne Prve lige Srbije svrstalo na drugo mesto najboljih igrača u tekućoj sezoni.

I u 2017. godini nastavio je da predvodi svoj klub do drugog mesta na tabeli i polufinala Kupa Vojvodine u kome je odigrao svoju najbolju partiju kada je slavnom superligašu dao čak 12 golova.

Sve ovo je doprinelo da najbolji sportista po izboru Sportskog saveza opštine Apatina za 2016. godinu bude kapiten Rukometnog kluba Apatin, Čedomir Milojević.

Našem drugu, bratu, prijatelju Čedi želimo mnogo uspeha i u narednom periodu. Ova nagrada dolazi kao satisfakcija i predstavlja svojevrstan vetar u leđa koji će učiniti da kapiten plavo-belih nastavi sa sjajnim partijama i u sezonama koje dolaze, kao i da svoje bogato rukometno znanje i iskustvo prenese na mlađe generacije Rukometnog kluba Apatin.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar