Izveštaj sa polaganja SBK Mladost Odžaci

U sportskoj dvorani SPC u Odžacima održano je polaganje za sva učenička zvanja od žutog do braon pojasa.

Svih 32 kandidata uspešno je položilo za više karate zvanje, a neki od njih su i pohvaljeni za izuzetnu spremnost pokazanu na polaganju.
 
- Za žuti pojas položilo je 4 kandidata             
- za narandžasti 7
- za crveni 2
- za zeleni 6
- za plavi 7
- za braon 4 kandidata
- za majstorsko zvanje crni pojas drugi dan položili su: Milan Prodanović i Boris Segedi, treneri u SBK „Mladost“, koji su u jesenjem delu sezone položili i za sudije.
 
U protekloj godini osvojeno je 230 medalja. Od čak 50 takmičara koji su osvajali medalje, najboljih 15 po broju osvojenih je nagrađeno plaketama i zahvalnicama za doprinos razvoju Kluba. To su:
 
1. Ana Žjak
2. Anđela Jovanović
3. Nenad Vasić
4. Danilo Ranđelović
5. Mateja Đelić
6. Sara Milosavljević
7. Luka Stojiljković
8. Boris Segedi
9. Željana Velemir
10. Dajana Velemir
11. Milan Jovkić
12. Milan Prodanović
13. Filip Livaja
14. Manuela Dragičević
15. Nina Stojić
 
Dvoje odžačkih boraca je proglašeno ukupno najboljima u državi u dva sporta. U karateu, najboljom seniorkom proglašena je Ana Žjak, a Danilo Ranđelović je ukupno najbolji kadet u kung fu vušu borbama.
 
Počeo je upis novih članova starijih od 5 godina na karate, sa vežbama za razvoj psihofizičkih sposobnosti i starijih od 14 godina na vušu kung fu borbe, koje liče na mešavinu kik boksa i džudoa. Svi zainteresovani mogu doći na treninge koji se održavaju u SC Odžaci, ponedeljkom i sredom u 18:15 i petkom u 18 h.
 
Izvor: Sportski borilački klub ,,Mladost” 
 
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar