Izabrani najbolji iz oblasti sporta

U petak su na svečanosti priređenoj u apatinskom Domu kulture proglašeni najbolji iz oblasti sporta u prethodnoj 2014. godini.

Odluka žirija Sportskog saveza opštine Apatin je sledeća - najbolji sportista grada u 2014. godini je Goran Ćopić (bodibilding), a najbolja sportistkinja Nataša Savić (kuglanje).

Ostali laureati:

Najbolji sportski kolektiv: RK Apatin,
Najbolji trener: Ilija Orlović (fudbal),
Najbolji sportski radnik: Vladimir Đukić (rukomet),
Najbolji mladi sportista: Nemanja Balać (kuglanje),
Najbolja mlada sportistkinja: Ksenija Jošt (kajak),
Najbolji sportski kolektiv na radničko-sportskim igrama: PGP Pinćir,

Specijalnu nagradu za afirmaciju ženskog fudbala dobila je Viktorija Nikolić iz fudbalskog kluba Dinamo Sonta, a pecaroš Aleksandar Mihailović dobitnik je nagrade za ostvarene rezultate u proteklih 10 godina.

Prema izboru slušalaca Dunav radija u kategoriji najpopularnijih priznanje je pripalo kapitenu RK Apatin, Čedomiru Milojeviću, odnosno Aleksandri Kustor, članici Fitnes kluba Kleopatra.

Priznanja je dodelio i Radio Apatin. Najpopularniji sportista je Nebojša Smiljanić (košarka), a sportistkinja Sanja Maleš (odbojka). Najperspektivniji su Jelena Dizija (odbojka) i Dušan Mačkić (rukomet). Po izboru slušalaca Radio Apatina najpopularniji klub je RK Apatin, dok je specijalno priznanje dodeljeno Marini Gajčin (šah).

TV Apatin i Novi glas komune su izabrali najperspektivnijeg sportistu, a priznanje je pripalo mladom teniseru Nemanji Mediću.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar