Igor Rakočević u ime KSS donirao vrednu opremu KK Hajduk iz Kule

Košarkaški klub "Hajduk" Kula posetio je naš proslavljeni reprezentativac Igor Rakočević, koji je u ime Košarkaškog saveza Srbije donirao opremu za mlađe selekcije kluba.

On je ovu donaciju realizovao na predlog Aleksandra Nastića, direktora Srednje stručne škole u Crvenki, koji ga je kao novinar nedavno intervjuisao za novosadski Dnevnik. U paketu koji je tom prilikom uručio predstavnicima Košarkaškog kluba “Hajduk”, nalazi se vredna oprema koju će koristiti mlađe selekcije kluba, uključujući petnaestak lopti, majica i suvenira.
 
Igor Rakočević je došao na sam trening, čime je našim mladim košarkašima ukazao veliku čast. On im je tom prilikom ispričao na koji način je postao uspešan i ujedno im poželeo da ostanu na putu zdravog života i izgradnje ličnosti kroz košarku i sport.
 
Bitno je da kroz košarku postanete dobri ljudi. Da uvek imate plan b. Nemojte zapostaviti školu. Košarkaš veoma teško može da bude jak, uspešan i profesionalac ako nije završio školu. Sam taj put od najmlađih košarkaških nogu, pa do momenta prestanka bavljenja profesionalnim sportom je jako bitan i kroz to možete dosta da profitirate, da se sklonite sa ulice, da učestvujete u nekim lepim stvarima, zajedno sa svojim saigračima”, rekao je Igor Rakočević tom prilikom.
 
Mladi košarkaši, ali i košarkašice kulskog “Hajduka” su mu tom prilikom postavili niz pitanja u vezi sa njegovom karijerom profesionalnog sportiste, na šta je Igor dao veoma motivišuće odgovore.
 
Igor Rakočević je u KK “Hajduk” doneo i specijalni poklon, dresove sa njegovim imenom, koje će treneri kluba podeliti onima koji pokažu najviše volje i truda na treninzima kluba.
 
Izvor: nasemesto.rs
Foto: Bane Grbić
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar