Fudbalski turnir FK Terekveš: Pehar ostaje u Svilojevu

Na stadionu u Svilojevu je odigran treći po redu turnir u malom fudbalu na travi koji je organizovao domaći FK Terekveš. Ovogodišnji turnir je okupio osam ekipa.

Pored dva tima Terekveša, učešće na turniru su uzeli svi klubovi iz apatinske opštine: Bratstvo (Prigrevica), OFK Mladost (Apatin), Partizan (Kupusina), Jedinstvo (Ribarevo), Dinamo (Sonta) kao i Panonija iz Lalića.

Igralo se istovremeno na dva mala terena, pa su prisutni gledaoci imali priliku da uživaju u majstorijama aktivnih igrača pomenutih klubova sa kojima se ravnopravno nosio i tim veterana apatinske Mladosti.

- Iz godine u godinu ovaj turnir sve više dobija na kvalitetu, kako u organizacionom tako i igračkom smislu, i zato upućujemo veliku zahvalnost za podršku, SO Apatin, Sportskom savezu i Kancelariji za mlade, kao i Mesnoj zajednici Svilojevo koji su uvek uz nas, rekao je Siniša Egić sekretar FK Terekveš.

Nakon zanimljivih i kvalitetnih utakmica odigranih u sportskoj atmosferi u finalu su se sastali Terekveš i Bratstvo, Trijumfovali su domaćini rezultatom 3:1 i na taj način osvojili ovaj turnir. Treći je bio kupusinski Partizan.

Najbolji strelac turnira je Robika Božić iz Terekveša sa 8 postignutih golova, najbolji golman Blagojević iz Terekveša, a najbolji igrač Popović iz Bratstva.

Izvor: Info služba opštine Apatin


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar