Finale Prvenstva Srbije u odbojci na pesku održano u Somboru

Finalni turnir Banka Poštanska štedionica beach – volley lige 2019, Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, u subotu je održan na terenima na Trgu Svetog Trojstva u Somboru, a pobednici su Marija i Tamara Miljević i Đorđe Klašnić i Miloš Milić. Finalni turnir prvenstva Srbije u odbojci na pesku, privukao je veliki broj gledalaca, a zajedno sa OSS organizovao ga je Grad Sombor, u saradnji sa Sportskim savezom Sombora. Pre finalnog turnira prvenstva Srbije, kao i ranijih godina, organizovan je međunarodni rekreativni turnir na kojem je učestvovalo  80 rekreativnih igrača odbojke na pesku.  

Tamara Miljević i Đorđe Klašnić su proglašeni za kraljicu i kralja plaže 2019.  
 
Pehare i medalje najboljim parovima predali su Đula Mešter, prvi potpredsednik OSS, predstavnici Grada Sombora i Banke Poštanska štedionica, generalnog sponzora OSS. 
 
Marija Miljević i Tamara Miljević su u finalu savladale Natašu Savović i Ninu Škar sa 2:0 (21:12, 21:18) i osvojile titulu prvaka Srbije. Milica Beljanski i Anja Meseldžić su u meču za treće mesto pobedile Jovanu Marčetić i Minju Tasić sa 2:0 (22:20, 21:19). Đorđe Klašnić i Miloš Milić su u finalu odbojkaša pred više od 2000 gledalaca savladali Stefana Bastu i Ivana Lozića sa 2:0 (21:12, 22:20) i tituli pobednika Finalnog turnira dodali i titulu prvaka Srbije. Miljan Kiković i Luka Guteša su u meču za treće mesto pobedili Sašu Surlu i Lazara Kolarića sa 2:1 (18:21, 21:18, 15:10). 
 
Ove godine, kao i prethodne, Odbojkaški klub Apatin je imao predstavnicu na finalnom turniru Prvenstva Srbije za seniorke. Mlada odbojkašica Apatina Ivana Miler je ove godine igrala u paru sa Aleksandrom Žužić iz Sombora. Miler i Žužić su izborile plasman u četvrtfinale turnira gde su poražene od šampionki Srbije Marije Miljević i Tamare Miljević. Na kraju finalnog turnira tandem Miler-Žužić su zauzele peto mesto. 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar