Finale Futsal KUP-a Vojvodine zakazano za 3. februar u Apatinu

Finale Futsal KUP-a Vojvodine između Apa futsala i SAS Zrenjanin odigraće se u nedelju, 3. februara, u Apatinu. Ovo je odluka nadležnih organa koji sprovode takmičenje Futsal KUP-a na teritoriji Vojvodine, i ujedno priznanje KMF Apafutsal koji već drugu godinu uzastopce stiže do finalne utakmice.

Nakon prošlogodišnje prilično blede organizacije finala u Novom Sadu istaknuta je potreba da se ova utakmica igra u manjim sredinama gde bi sigurno dobila veći publicitet. Apatinski Apafutsal je prvi istakao kandidaturu za organizaciju finala koju je evo i dobio. Već počinju pripreme za organizaciju utakmice i nema sumnje da će ovo biti jedan od najvećih sportskih događaja u Apatinu ove godine, a prepune tribine će sigurno biti "igrač više" Apatincima da stignu do pobedničkog pehara.

Izvor i foto fb stranica ,,Apatinska plovarica''

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar