Festival fudbala za najmlađe održan u Somboru

Na osnovu programa Moja škola-moj klub, u Gradskoj hali Mostonga u Somboru održan je Festival fudbala u kojem je učestvovalo 75 učenika iz ŠOSO sa domom Vuka Karadžić sa nastavnikom Boškom Lugumerskim i Dejanom Zekićem, OŠ Bratstvo jedinstvo iz Sombora sa nastavnikom Goranom Đuričićem, OŠ 22. oktobar iz Bačkog Monoštora sa nastavnikom Damirom Šimunovim, OŠ Branko Radičević iz Stapara sa nastavnikom Miroslavom Tripunovićem i OŠ Laza Kostić iz Gakova sa nastavnikom Nemanjom Žigićem.

Program rada se sastojao iz 5 stanica: Igra na dva gola, hokej, koordinacija i štafetne igre, tehnika vođenja lopte i driblinzi i šut na gol.

Festival fudbala je zvanično otvorila Antonija Nađ Kosanović, članica gradskog veća grada Sombora. Festivalom su rukovodili trener Aleksandar Knežević, profesor Radovan Rašković i Ilija Lalić ispred Sportskog saveza grada Sombora.

Događaj je protekao u izvanrednoj sportskoj atmosferi i na inicijativu samih učenika održan je mini turnir na kojem je prvo mesto ostvojila OŠ Branko Radičević iz Stapara.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar