Ekipa

Pobednik  turnira u odbojci na pesku za rekreativce održanom na banji Junaković je ekipa "Gola voda" za koju su nastupili: Čedomir Milojević, Nemanja Žakula, Milana Rapaić i Darija Amanović. Srebrne medalje pripale su domaćoj ekipi - banji "Junaković", dok su bronzane medalje osvojili "Nesavršeni".

Učestvovalo je ukupno 12 ekipa, koju su činili po dva muška i dva ženska člana. Pored ekipa iz Apatina, učestvovali su i igrači iz Sombora, Prigrevice, Slankamena i Odžaka. Odigrano je ukupno 18 utakmica.

Individualne nagrade su pripale članovima pobedničke ekipe: MISS turnira je Darija Amanović dok je najbolji igrač turnira Čedomir Milojević.

Medalje je igračima predao direktor banje "Junaković" Rajko Majstorović dok je pobednički pehar najboljoj ekipi turnira predao Miloš Kravić, predsednik skupštine opštine Kanjiža.

Turnir je organizovala uprava banje "Junaković" uz tehničku podršku odbojkaškog kluba "Apatin". 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar