Dve zlatne medalje za apatinske atletičare na Prvenstvu Srbije u ultramaratonu

Atletičari AK Apatin imali su sjajan nastup na Prvenstvu Srbije u ultramaratonu na 12 sati trčanja, koje je održano u Beogradu.

Pobedu je ostvario Dušan Momić, novi član AK Apatin, koji je istrčao odličnu trku i osvojio titulu seniorskog prvaka Srbije, istrčavši za 12 sati 134 kilometara i 270 metara. U trci je nastupio i Željko Peković, koji je istrčao trku sa rezultatom 117 kilometara i osvojio četvrto mesto. 


U ženskoj konkurenciji nastupila je seniorka AK Apatin Slađana Dečermić, koja je pobedila rezultatom 85 kilometara i 410 metara. Tehnički delegat Atletskog saveza Srbije na Prvenstvu Srbije bio je Goran Čegar.

Seniori Atletskog kluba Apatin u 2019. godini, osvojili su do sada pet medalja na seniorskim Prvenstvima Srbije, 3 zlatne, 1 srebrnu i 1 bronzanu. Uporedo sa učešćem na takmičenjima, Atletski klub Apatin priprema se za organizaciju 24. Apatinskog Dunavskog polumaratona, koji se održava 20. oktobra, i za koji je do sada prijavljeno preko 550 učesnika iz više zemalja. Prijave i informacije se mogu dobiti preko sajta trke www.dunavskipolumaraton.com ili na email adresu [email protected]

 

 
                                     


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar