Dupla kruna na opštinskom takmičenju u odbojci za OŠ Miroslav Antić iz Odžaka

Sportski savez opštine Odžaci je obavestio o održanom opštinskom školskom takmičenju u odbojci za osnovne i srednje škole koje je 22. januara u Sportskom centru Odžaci okupilo šest muških i sedam ženskih ekipa osnovnih škola i ukupno 140 takmičara i takmičarki. 

Prvo mesto kod dečaka osvojila je OŠ “Miroslav Antić” iz Odžaka (nastavnik Nenad Ignjatić), druga je OŠ “Bora Stanković” iz Karavukova (nastavnik Jelena Ignjatić), dok je treće mesto zauzela OŠ “Vuk Karadžić” iz Deronja (nastavnik Bojana Todorović). Četvrta je OŠ “Nikola Tesla” iz Bačkog Brestovca (nastavnik Davor Momčilović).
 
Kod devojčica takođe je najbolja bila ekipa OŠ “Miroslav Antić” iz Odžaka (nastavnik Nenad Ignjatić). Drugo mesto je osvojila OŠ “Bora Stanković” iz Karavukova (nastavnik Jelena Ignjatić), treće OŠ “Ratko Pavlović Ćićko” iz Ratkova (nastavnik Bojana Todorović), a četvrto OŠ “Marko Orešković” iz Bačkog Gračaca (nastavnik Nikola Ćelić).
 
Prvoplasirane ekipe su obezbedile plasman na okružno takmičenje.
 
Za opštinsko takmičenje bile su prijavljene i predstavnice Gimnazije i ekonomske škole “Jovan Jovanović Zmaj”, kao jedina ekipa srednjih škola, koja se direktno plasirala na okružno takmičenje. 
 
Izvor i foto: ico.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar