Drugo mesto za KK Ravangrad na Panter Open-u

Karate savez Vojvodine u saradnji sa Karate klubom Panter iz Budisave je organizovao Međunarodni karate turnir Panter Open 2019. Turnir je okupio 368 takmičara iz 29 klubova BiH, Hrvatske i Srbije u borbama i katama po pravilima WKF. Karate klub Ravangrad je odličnim nastupom svojih takmičara u generalnom plasmanu osvojio drugo mesto i pehar.

U borbama su osvojene četiri medalje. Zlatne medalje osvojili su junior Vukašin Vuković (68 kg), kadetkinja Valentina Ostrogonac (54 kg) i pionirka Irina Sabljić (37 kg). Bronza je pripala Aleksandru Nikoliću u kategoriji nada, do 52 kg. U katama je osvojeno 12 medalja, osam zlatnih, tri srebrne i jedna bronzana.

Zlata su osvojili: Dejan Kemer, Aleksandar Heđi, Tamara Vučković, Petar Rukavina, Andrej Blanuša, Balaž Fica, Lea Rica i Kornelia Krušković. Srebro je pripalo: Mihaeli Rici, Marku Horvatović i Evi Čapo, dok je do bronzu osvojila Anđela Galić.

Najmlađa takmičarka Ravangrada, Anđela Vilhelm 2013. godište je osvojila učesničku bronzanu medalju kao i Anja Loknar Anja i Milana Narančić koje su osvojile bronzu.

U konačnom plasmanu klub je osvojio dvanaest zlatnih, tri srebrne i dve bronze i sa ovim rezultatom se uvrstio među najuspešnije klubove na turniru.

 

 
 
 

 
 
 
 
 Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar