Danas otvoren novi skejt park u Somboru

Na mestu nekadašnjeg skejt parka koji je postavljen u Somboru, na Novoj Selenči, danas je i zvanično otvoren novi park, sa unapređenim spravama i sa većim brojem mogućnosti za izvođenje treninga i vežbi, na samo skejtera, već i vozača BMX-a i rolera. Takođe, danas su svi zainteresovani za ovu vrstu sporta i rekreacije, imali mogućnost da prisustvuju edukaciji na temu bezbedne vožnje i pravilnog korišćenja novih sprava.

„Svakako jedna nova prilika da se malo i rekreacija i sport, uz zabavu, pridruže na jednom otvorenom prostoru što, nadamo se, doprinosi i ovoj situaciji da deca i mladi izađu iz kuće, ali da pre svega zbog svih onih uslova koji su opterećni ovom epidemijom korona virusa mogu i da nađu neku zanimaciju koja je za njih dovoljno bezbedna, ukoliko sprave koriste na pravilan način“, rekla je gradonačelnica Dušanka Golubović i dodala da je pored skejt parka u planu i teren za basket.

Naši najmlađi sugrađani imali su samo reči hvale za novi park, te su uz besplatne sokove, vodu i krem bananice, sa velikom pažnjom posmatrali starije vozače koji su izvodili različite vrste vežbi i trikova na novim spravama.

Pripadnici civilne zaštite vodili su računa o tome da propisane mere zaštite od virusa budu sprovedene, te su delili zaštitne maske svim građanima koji su bez njih došli u park.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar