Dan više za odbojku
„Dan više za odbojku“ predstavlja kontinuitet programskih akcija na popularizaciji, omasovljenju i socijalnoj dimenziji odbojke kao igre Odbojkaškog saveza Srbije, uz podršku Kompanije “Vip mobile”, generalnog sponzora OSS.
 
Jedinstvenost i originalnost „Dana više za odbojku“ već je promovisana zvaničnim kalendarom OSS za 2016. godinu, a prepoznata je i podržana kao još jedan CEV “Event”, od kada je Aleksandar Boričić izabran za predsednika Evropske odbojkaške konfederacije.
 
Već sada se zna da će se 29. februara 2016. godine – danu više u kalendarskoj godini, u svim gradovima u Srbiji igrati odbojka, ali će se tog dana „servirati i smečovati“ širom Evrope..
 
Do sada je za učestvovanje u manifestaciji prijavljeno 94 mesta (opštine ili grada) među kojim je i grad Apatin.Organizacija ove manifestacije od strane odbojkaškog saveza Srbije za  grad Apatin je poverena Milošu Popoviću.Ova međunarodna manifestacija počeće u isto vreme u svih 55 prijavljenih država širom Evrope tačno u 12 časova.Utakmice se igraju na jedan set a pobednik je ona ekipa koja prva osvoji 29 poena.
 
 
Akcija je zvanično predstavljena 26. januara u Beogradu.Da je odbojka najmasovniji školski sport u Srbiji je potvrđeno još jednom na konferenciji za medije od strane: Ministarstva za omladinu i sport, Sportskog saveza Srbije i Saveza za školski sport Srbije kpji podržavaju akciju OSS.
 

Organizatori poručuju da je cilj visoko postavljen, a da su pozvani svi! 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar