Dan više za odbojku odigran i u Apatinu

Manifestacija "Dan više za odbojku" održana je širom Evrope i  Srbije, pa tako i u Apatinu u halama osnovne škole "Žarko Zrenjanin" I gimnazije "Nikola Tesla".

U osnovnoj školi program je počeo utakmicom seniorskih ekipa OK "Apatin" i OK "Boom Volley" iz Prigrevice. Nakon toga na parketu su se našle devojčice viših razreda  (od 5 do 8 razreda).

Na četiri odbojkaška  terena oko 200 devojčica podeljenih u četiri uzrasne kategorije odigrale su turnir u mini odbojci.

Mešovite ekipe srednjih škola igrale su u gimnaziji. Učestvovali su: gimnazija "Nikola Tesla", srednja građevinska i drvoprerađivačka stručna škola iz Apatina i Tehnička škola Apatin.

Manifestacija je zvanično završena u večernjim časovima kad su na parket hale gimnazije izašle najmlađe devojčice iz školice odbojke odbojkaškog kluba Apatin .

Veliki broj đaka,nastavnika,roditelja učesnika turnira i građana prisustvovao je ovoj manifestaciji. Organizator akcije u Apatinu bio je odbojkaški klub "Apatin! 

"Dan više za odbojku" je projekat Odbojkaškog saveza Srbije, u saradnji sa Kompanijom „Vip mobile”, generalnim sponzorom OSS, uz podršku i saglasnost Ministarstva omladine i sporta Srbije, Sportskog saveza Srbije, Sportskog saveza Beograda i Saveza za školski sport Srbije.

 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar