Dan više za odbojku i u Apatinu

Apatin će biti jedan od gradova u Srbiji, koji će se u ponedeljak 29. februara pridružiti projektu "Dan više za odbojku", koji se održava u 55 država Evrope.

Organizator u našem gradu je odbojkaški klub "Apatin". U Apatinu  učestvuju: Srednja građevinska i drvoprerađivačka stručna škola iz Apatina, Gimnazija "Nikola Tesla" Apatin, Tehnička škola Apatin, OŠ "Žarko Zrenjanin" Apatin, OK "Boom Volley" Prigrevica i OK "Apatin.

Program počinje u podne, u hali gimnazije "Nikola Tesla".  Učestvuju srednje škole iz Apatina, koje će dobiti po pet lopti od Odbojkaškog saveza Srbije. Odigraće se ukupno tri utakmice po sistemu takmičenja svako sa svakim. Ekipe sve tri srednje škole će igrati u mešovitim sastavima, odnosno i devojke i momci, a igra se do 29 poena.  

U isto vreme igraće se i u hali osnovne škole. U podne će se sastati seniorke "Apatina" i ekipe "Boom Volley" iz Prigrevice, dok će se od 13 do 17 sati igrati turnir u mini odbojci između učenica viših razreda OŠ "Žarko Zrenjanin"           


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar