Članovi AK Apatin uspešni na Noćnom maratonu u Novom Sadu
Proteklog vikenda u Novom Sadu je, u organizaciji ARK Fruška Gora, održan  tradicionalni međunarodni 10. Noćni maraton na kome su dominirali članovi AK Apatin. U okviru maratona su održane trke na deonicama od 42 km i 195 metara, 21 km i 097 m i 7 kilometara. 
 
U maratonskoj trci na 42 kilometra i 195 metara slavio je Zoran Radičanin i na taj način nastavio sa nizom uspešnih nastupa u ovoj godini. U istoj trci Željko Peković osvojio je četvrto mesto postigavši lični rekord. 
 
U polumaratonskoj trci na 21,097 km trijumfovao je Đuro Borbelj, koji je posle službenog odsustva istrčao prvu trku u Srbiji posle više od pola godine. 
 
U trci na 7 kilometara, drugo i treće mesto u ženskoj konkurenciji osvojile su Aleksandra Burkanović i Mariana Čegar Lukić, osmo mesto osvojila je Jelena Rašković dok je Branka Veličković zauzela 21. mesto. U muškoj konkurenciji Nemanja Đurić osvojio je 16. mesto.  
 
 
 
  
 
 
 

   


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar