Četvoro karatista Hajduka na kampu na Tari

Četiri takmičara Karate kluba Hajduk iz Kule sutra završavaju boravak u Nacionalnom karate kampu na Tari. Reč o reprezentativnom kampu na koji se pozivaju najtalentovaniji karatisti Srbije da treniraju, da budu pod budnim okom selektora, kako bi oni najbolji bili selektirani za predstojeća najvažnija međunarodna takmičenja. Na Tari borave kadeti Aleksandra Đikić, Nina Vojinović i Marko Međedović, kao i juniorka Natalija Seratlić. 

Prema rečima trenera u Karate klubu Hajduk Nikole Grebera izuzetna je čast za klub što četvoro boraca boravi u reprezentativnom kampu.  

-Radi se o zaista talentovanim i kvalitetnim mladim karatistima koji su u protekloj sezoni postigli sjajne rezultate kako pojedinačno tako i ekipno i bili okosnica svih uspeha kluba –rekao je Greber

Karate klub Hajduk je 15. avgusta počeo pripreme za narednu sezonu. Akcenat u radu je stavljen na bazičnim pripremama koje su osnovni temelj za dalji rad na taktici i tehnici, sve kako bi što spremnije dočekali predstojeće takmičarske izazove. 

 

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar